Necessites potència de càlcul matemàtic?

Si ets un estudiant de matemàtiques o necessites un programari en el teu ordinador que t’ajudi a resoldre equacions d’una certa complexitat… estàs de sort! Microsoft Mathematics, una eina potent que s’instal·la fàcilment dins de Word, acaba d’anunciar que deixa de ser de pagament per passar a ser gratuïta.

I no cal dir que malgrat haver-hi molts  i bons programes de càlcul, els professors també podran gaudir de Mathematics per a poder representar, a través de Word, funcions, derivades i integrals, fer càlcul simbòlic o àlgebra lineal i resoldre equacions diferencials.  A més, si tenim bon pols, podem introduir fórmules dibuixant directament amb el ratolí, amb el que es coneix com a “escriptura a mà” i, Mathematics les reconeixerà automàticament de manera intel·ligent.

A més, Mathematics disposa d’un apartat gràfic dinàmic i molt agradable, de tal manera que permet representar gràficament una funció i simplificar expressions algebraiques, entre altres utilitats. Interessant també , és el complement específic que té i que et guiarà pas a pas fins al resultat a l’hora de resoldre equacions més o menys complexes.

En resum, Microsoft Mathematics et resultarà una eina força útil, totalment gratuïta, amb versions tant de 32 com de 64 bits i que funciona sense maldecaps en tots els sistemes Windows, des de XP fins a Windos 7. I per últim, amb Mathematics Microsoft Add-in per Word i OneNote, podem realitzar tot això des de dins de documents de Word i OneNote però cal instal·lar prèviament aquest complement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s